lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 |

ЈУНИОРИ/1. круг Квалификација за ЈЈЛС/Група 1
1.КК Земун Борац220180:1684
2.КК Младост Веба211173:1563
3.КК Беко202168:1972
84836 КК Беко : КК Земун Борац 93 : 99
15.09.2023
21:30
Хала Пинки ( Градски парк 2)
Марко Пауновић, Далибор Шуштершић, Делегат: Вукашин Курћубић
КК Младост Веба - слободна екипа
84837 КК Младост Веба : КК Беко 98 : 75
16.09.2023
20:30
Хала Пинки ( Градски парк 2)
Марија Ћирић, Антоније Луковић, Делегат: Вукашин Курћубић
КК Земун Борац - слободна екипа
84840 КК Земун Борац : КК Младост Веба 81 : 75
18.09.2023
20:00
Хала Пинки ( Градски парк 2)
Немања Влаховић, Павле Шипка, Делегат: Вукашин Курћубић
КК Беко - слободна екипа
>> 1. круг Квалификација за ЈЈЛС