lat|eng
Насловна > Резултати
ПИОНИРКЕ/Финални турнир Регионална лига
1.ЖКК Мондо Баскет 2330173:1216
2.ЖКК Визура 2321138:1565
3.ЖКК Радивој Кораћ 2312179:1864
4.ЖКК Див Баскет303134:1613
84685 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Визура 2 55 : 33
03.06.2023
12:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Немања Кривокућа, Тијана Војводић, Делегат: Бојан Драшкић
84686 ЖКК Радивој Кораћ 2 : ЖКК Див Баскет 68 : 56
03.06.2023
14:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Немања Кривокућа, Алекса Игњатовић, Делегат: Небојша Лазаревић
84687 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Радивој Кораћ 2 73 : 56
04.06.2023
14:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Немања Гојовић, Милош Јоксимовић, Делегат: Небојша Лазаревић
84688 ЖКК Визура 2 : ЖКК Див Баскет 48 : 46
04.06.2023
12:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Немања Гојовић, Милош Јоксимовић, Делегат: Бојан Драшкић
84689 ЖКК Радивој Кораћ 2 : ЖКК Визура 2 55 : 57
05.06.2023
15:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Огњен Ћурчић, Алекса Игњатовић, Делегат: Бојан Драшкић
84690 ЖКК Див Баскет : ЖКК Мондо Баскет 2 32 : 45
05.06.2023
13:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Огњен Ћурчић, Тијана Војводић, Делегат: Небојша Лазаревић
>> Финални турнир Регионална лига