lat|eng
Насловна > Резултати
ПИОНИРКЕ/Квалитетна лига
1.ЖКК Мондо Баскет550358:19110
2.ЖКК Арт Баскет550276:18310
3.ЖКК Визура440291:2028
4.ЖКК Церак431220:1667
5.ЖКК Кораћ Академија 011422234:2266
6.ЖКК Сопот514215:3506
7.ЖКК Рас514248:2966
8.ЖКК Флеш514189:3296
9.ККЖ Црвена Звезда413225:2265
10.ЖКК Див Баскет505242:3295
85787 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Флеш 71 : 45
21.10.2023
16:20
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Милош Димитријевић, Страхиња Стаменковић, Делегат: Александар Варађан
85788 ЖКК Церак : ЖКК Сопот 78 : 28
22.10.2023
12:15
Иво Андрић ( Ивана Мичурина 38а)
Марко Пауновић, Дуња Поповић, Делегат: Никола Томић
85789 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Рас 62 : 24
21.10.2023
11:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Лука Максимовић, Далибор Шуштершић, Делегат: Милан Раденковић
85790 ЖКК Визура : ЖКК Див Баскет 75 : 40
21.10.2023
12:50
Мала Визура ( Цара Душана 105)
Вук Матић, Тијана Војводић, Делегат: Милена Главан
85791 ЖКК Кораћ Академија 011 : ЖКК Арт Баскет 52 : 56
21.10.2023
17:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Далибор Шуштершић, Тијана Војводић, Делегат: Милан Раденковић
85792 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Церак 37 : 40
28.10.2023
12:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Страхиња Стаменковић, Вукан Спасојевић, Делегат: Никола Томић
85793 ЖКК Див Баскет : ЖКК Кораћ Академија 011 65 : 73
28.10.2023
17:00
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
Хелена Маринковић, Тијана Војводић, Делегат: Синиша Шарбајић
85794 ЖКК Рас : ЖКК Визура 40 : 62
28.10.2023
18:30
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
Мирко Весковић, Петар Јанкулоски, Делегат: Бојан Драшкић
85795 ЖКК Сопот : ЖКК Мондо Баскет 52 : 75
29.10.2023
16:00
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
Дуња Поповић, Тијана Војводић, Делегат: Милорад Поповић
85796 ЖКК Флеш : ЖКК Арт Баскет 17 : 48
28.10.2023
16:45
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
Далибор Шуштершић, Михајло Гаврилоски, Делегат: Ведран Чоловић
85797 ЖКК Церак : ЖКК Флеш 53 : 34
04.11.2023
12:15
Иво Андрић ( Ивана Мичурина 38а)
Хелена Маринковић, Вукашин Толић, Делегат: Драган Панић
85798 ЖКК Мондо Баскет : ККЖ Црвена Звезда 65 : 44
04.11.2023
13:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Далибор Шуштершић, Оливера Старинчевић, Делегат: Милан Раденковић
85799 ЖКК Визура : ЖКК Сопот 78 : 49
04.11.2023
13:30
Мала Визура ( Цара Душана 105)
Димитрије Карановић, Марија Мољевић, Делегат: Бојан Драшкић
85800 ЖКК Кораћ Академија 011 : ЖКК Рас 59 : 52
04.11.2023
16:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Никола Младеновић, Оливера Старинчевић, Делегат: Ђорђе Илић
85801 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Див Баскет 35 : 24
07.11.2023
20:15
Стари ДИФ ( Делиградска 27)
Душко Милаковић, Оливера Старинчевић, Делегат: Милена Главан
85802 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Визура 73 : 76
19.11.2023
15:30
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Огњен Ћурчић, Хелена Маринковић, Делегат: Драган Панић
85803 ЖКК Церак : ЖКК Мондо Баскет 49 : 67
19.11.2023
10:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Лука Миљковић, Маријана Стојановић, Делегат: Милан Раденковић
85804 ЖКК Рас : ЖКК Арт Баскет 57 : 68
18.11.2023
21:00
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
Тијана Војводић, Дуња Поповић, Делегат: Слободан Каличанин
85805 ЖКК Сопот : ЖКК Кораћ Академија 011 53 : 50
22.11.2023
21:00
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
Павле Цветић, Вукан Спасојевић, Делегат: Милорад Поповић
85806 ЖКК Флеш : ЖКК Див Баскет 71 : 68
18.11.2023
18:00
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
Душко Милаковић, Оливера Старинчевић, Делегат: Борко Павловић
85807 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Флеш 89 : 22
26.11.2023
14:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Александар Лазић, Вукашин Толић, Делегат: Александар Кнежевић
85808 ЖКК Визура : ЖКК Церак
30.11.2023
15:30
Мала Визура ( Цара Душана 105)
Милош Лукић, Тијана Војводић, Делегат: Ђорђе Илић
85809 ЖКК Кораћ Академија 011 : ККЖ Црвена Звезда
05.12.2023
15:30
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Александар Петровић, Оливера Старинчевић, Делегат: Мирољуб Јовановић
85810 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Сопот 69 : 33
25.11.2023
21:20
Хала Мега Фацторy ( Браће Јерковић 119а)
Хелена Маринковић, Милош Радивојевић, Делегат: Борко Павловић
85811 ЖКК Див Баскет : ЖКК Рас 45 : 75
25.11.2023
21:00
Милан Ракић ( Војвођанска 62)
Александар Петровић, Марија Мољевић, Делегат: Синиша Шарбајић