lat|eng
(72807) 02.10.2021
Кадети/1. круг Квалификација за ЈКЛС
КК Визура
97
КК Беко
52
(0:0, 0:0, 0:0, 0:0)
02.10.2021
16:00:00
Хала Визура Спорт
Никола Милорадовић, Петар Јанкулоски. Делегат: Ненад Радосављевић

Улогуј се да поставиш коментар

    5
    5